• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Légi kémiai szúnyoggyérítés 2019.06.

A Balatoni Szövetség megrendelésére Alsóörs területén elrendelték a csípőszúnyog gyérítéstAz irtás során felhasznált szer a MÉHEKRE VESZÉLYES!

Időpont: 2019. június 18-19. kb. 19.00 óra
Helyszín: Alsóörs területe

Bővebben...
 

Ballagó diákjaink a Községházán

 A végzős nyolcadikos diákjaink, idén is látogatást tettek a községházán, ahol köszönetüket is kifejezve, búcsút vettek a község vezetőitől.

Bővebben...
 

Áramszüneti értesítő - Frissítve4

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az E.ON áramszolgáltató karbantartási munkálatok végez a hálózatán, ezért településünkön áramszünet várható, az alábbi időben és területeken:

Időpont: 2019. június 20. (csütörtök) 9.00-13..00
Helyszín: Ady Endre utca

 

 

Hétvégi zenés program-füzérünk

Kedves érdeklődők, figyelmükbe ajánljuk az alább hétvégi programjainkat, Jazz Móló a Swing-Swing Együttessel, valamint az Alsóörsi Református Kórus évadzáró koncertje

Időpontok: 2019. június 15-16. (szombat-vasárnap)
Helyszínek: Sirály-park, Református templom 

Bővebben...
 

Pálffy Károly kiállításával nyitott a Török-ház

Mostanában sokan az önkifejezést tartják a legfontosabbnak, énjüket szeretnék megmutatni a világnak. Én viszont mondani akarok valamit azokról a dolgokról, amit szépnek, jónak találok magam körül – vallja Pálffy Károly balatonfüredi festőművész.

Bővebben...
 

Nemzeti Regatta 2019.

A Balatoni Hajózási Zrt. a társszervezők közreműködésével és a támogatók jóvoltából negyedik alkalommal rendezte meg Siófokon a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját

Bővebben...
 

Olasz romantikus est volt Alsóörsön

Olasz est Alsóörsön a romantika jegyében. Pünkösd előestéjén, június 8-án mozgalmas program várta Alsóörsön a kultúra iránt érdeklődőket. 

Bővebben...
 

XX. Jókai-Endrődi irodalmi bableves muri

Alsóörs Község Önkormányzata nevében szeretettel hívjuk Önt, és kedves családját, a XX. alkalommal megrendezésre kerülő, jubileumi Endrődi-Jókai-Mihálkovics irodalmi bableves murira!

Időpont: 2019. június 28-29. (péntek-szombat) 18.00 óra
Helyszínek: alsóörsi moló, Műv.ház

Bővebben...
 

Alsóörs az ország legsportosabb községe!

Az 1500-2999 fő közötti lélekszámú települések csoportjában Alsóörs érdemelte ki az első helyet a helyi lakosság közös aktivitása alapján! 

Bővebben...
 

Strand szezonbérlet árusítás 2019.

Tisztelt Állandó Lakosaink, Üdülőtulajdonosaink, Vendégeink! Tájékoztatom Önöket, hogy a Községi Strand szezonbérleteit -személyesen- a főbejáratnál lehet megváltani!

Időpontok: 2019. május 24-től péntek, szombat, vasárnap, 8.00-18.00 óra között

Bővebben...
 

Ez volt az idei Harley...

Az alsóörsi motorosfesztivál születésnapjára. Ha nem éreznénk jól magunkat, ha nem lennénk elégedettek a programmal, ha nem élhetnénk meg azt a nagyszerű életérzést, amit ez a fesztivál nyújt, nem jönnénk el évről évre – mondta a felvonulók egyike, miközben társai élénken helyeseltek.

Bővebben...
 

MÁV ZRT. vegyszeres gyomirtás

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatósága a pályahálózatán, permetező szerelvénnyel, UNIMOG gépjárművel és permetező gépkocsival vegyszeres gyomirtási tevékenység végez!
Időpont: 2019. július 04. (csütörtök)
Helyszín: Alsóörs vasútvonal 

 


Oldal: 1 - Összesen: 16

Harley-Davidson

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik