• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Májusfa állítása Alsóörsön

Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja kedves vendégeit a „Nyitott Balaton” rendezvénysorozat keretén belül 2016. április 30-án, (szombat) 17.00 órától

Bővebben...
 

Szó, hang, megértés - dr. Heidl György előadása

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a következő előadásra dr. Heidl György tanszékvezető egyetemi docens tart előadást:
Szó, hang, megértés  -  Szent Ágoston a kommunikációról
 
Időpont: 2016. május 2. (hétfő), 17.00 óra
Helyszín: alsóörsi Művelődési Ház
Bővebben...
 

Alsóörsi Praktikum Tár

Tisztelt Olvasóink, engedjék meg, hogy megosszunk Önökkel néhány praktikus információt, amelyek megkönnyíthetik mindennapi életüket, tartózkodásukat településünkön, reményeink szerint hozzájárulnak az eddigi tapasztalatok szerinti, leggyakrabban felmerülő kérdések megválaszolására!

Bővebben...
 

Mobil fogadóóra volt Alsóörsön

A települési önkormányzat tisztségviselői, képviselői mellett az illetékes rendőrkapitányság és a járási hivatal vezetőinek, dolgozóinak is érdeke fűződik ahhoz, hogy minél közvetlenebbül tájékozódjanak az érintett térség lakóit, üdülőtulajdonosait foglalkoztató problémákról.

Bővebben...
 

Meghívó búcsúnapi hangversenyre

A Boldog Gizella Királyné Római Katolikus Plébánia tisztelettel és szeretettel meghívja a szakrális zene kedvelőit, egyházközségünk búcsúnapjának ünnepi hangversenyére a katolikus templomba. Koncertet ad: a Gaudium Kamarakórus.
 
Időpont: 2016. május 7. (szombat) 18:00
Bővebben...
 

Amfiteátrum és patakpart tisztítás

A kegyes időjárásnak és a túravezetők által elmondott érdekességeknek köszönhetően egy igazán jó hangulatú, családias túrán vehettek részt a résztvevők április 23-án, megrendezett Geotúra, Amfiteátrum és patakpart tisztítás elnevezésű rendezvényen.

Bővebben...
 

Reformkori koncert -beszámoló

REFORMKORI KONCERT

Április derekán szeles, ám napsütéses, meleg szombaton délutánra invitálta a meghívó az érdeklődőket a művelődési házba, verbunkoszenét hallgatni.

Bővebben...
 

Áramszünet értesítés

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., 2016.05.09.-én karbantartási munkálatokat végez, így Alsóörs alábbi részein áramszünet várható:

Bővebben...
 

Mandula túra 2016.

 A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület szervezésében 6 és 20 km-es távokon várjuk szeretettel a túrázni vágyókat, az immár hagyományosan 3. alkalommal megrendezésre kerülő Mandula túránkra!
Időpont: 2016. május 7. (szombat)
Helyszín: Tourinform iroda (Alsóörs, Vasút u. 3.)

Bővebben...
 

Pörköltfőző verseny a Falunapon 2016.

Az „Alsóörsi Színes Csokor – Falunk Napja” rendezvény keretén belül Pörköltfőző versenyt hirdetünk!!
Időpont: 2016. május 28. (szombat) 13.00 órától, Alsóörsön a Faluközpontban

Bővebben...
 

Kézilabda edzőtáborok 2016.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia Alsóörsi Utánpótlás-Központja ebben az évben is a tanévzárás után rendezi meg tehetségkutató edzőtáborait.

Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők,

Bővebben...
 

Emlékezés Eötvös Károlyra

Április 13-án, Eötvös Károly halálának napra pontosan 100. évfordulójára koszorúzást és rövid emlékezést szerveztek az író, ügyvéd emléktáblájához, a művelődési ház udvarára.

Bővebben...
 


Oldal: 1 - Összesen: 38

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát település

KEOP 4.10.0/N

Fogyasztóvédelem

Balaton Best Card

Hirdetmény