• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Endrődi Szalon - beszélgetés M. Tóth Antallal

Az Endrődi Szalon októberi programjának keretében, M. Tóth Antallal beszélget Somorjai Horváth Piroska, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Időpont: 2018. október 21. (vasárnap) 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

1956. október 23-i megemlékezés

Emlékezzünk együtt! Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulójának megünneplésére!

Időpont: 2018. október 23. (hétfő) 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

VII. Mikulásfutás Alsóörsön

Megint eltelt egy év, immár a VII. Mikulásfutásra készülve, szeretettel hívunk minden mozgásra vágyót: mikuláscipőt, piros sapkát elő, és futásra fel! 

Időpont: 2018. december 8. (szombat) 10.00 óra
Rajt-cél helyszín: Alsóörsi Sportcsarnok, Alkotmány utca

Bővebben...
 

Közéleti teadélután 2018.

Teadélután a polgármesterrel. Hebling Zsolt polgármester kötetlen teadélután keretében, szeretettel hívja és várja az érdeklődőket közéleti teadélutánra.

Időpont: 2018. október 19. (péntek), 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Éjjeli kilátó túra 2018.

Október 13-án, éjjeli kilátó túrán vettünk részt, Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Alsóörs útvonalon. A túrák során gyönyörködhettünk mind a Somlyó-hegyi, mind a Csere-hegyi kilátóból elénk táruló látványban, ill. a felsőörsi Malomvölgy, valamint a lovasi panoráma szépségében.

Bővebben...
 

Latinovits, a színészkirály

Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt következő előadására, melyet "Latinovits, a színészkirály" (rokonsága, kapcsolatai a művészvilággal) címmel dr.Szentgyörgyvölgyi Péter tart

Időpont: 2018. október 17. (szerda) 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

Főhajtás október hatodikán

1849. október 6. Tragikus esemény tanúja volt ez a nap. Az „aradi tizenhárom”, ahogy a halhatatlanságba bevonultak, nem kevesebbet tett, mint életét adta a hazáért.

Bővebben...
 

Rendhagyó grafikai tárlat nyílt Albrecht Sándor gyűjteményéből

Albrecht Sándor grafikai gyűjteménye a megyei könyvtárbanAz Országos Könyvtári Napok keretében, október 4-én a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban, kiállítással egybekötött előadás hangzott el az ex librisek világából.

Bővebben...
 

A Balaton szerelmese Veszprémben

Sokan találkoztak már az önkormányzat gondozásában tavasszal megjelentetett könyvvel, az Iklódy-Szabó János életét és munkásságát bemutató kötettel.

Bővebben...
 

TÁJÉKOZTATÁS az engedély nélküli kutak engedélyeztetéséről

Az engedély nélkül fúrt vagy ásott kutak engedélyeztetéséről. Az Országgyűlés 2017. évben is módosította a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvényt (a továbbiakban: Vgtv.), amely 2018. január 1. lépett hatályba.

Bővebben...
 

Téli rezsicsökkentés - TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

Határidő: 2018. október 15.

Bővebben...
 

II. Alsóörsi Palacsinta Fesztivál

Palacsintafesztivál, a négyévszakos Balaton újabb állomása. Célunk, hogy tegyük vonzóvá a Balatont, ne csak nyáron, hanem a többi évszakban is. Számtalan lehetőséget kínál erre a régió az év bármely időszakában. 

Bővebben...
 


Oldal: 1 - Összesen: 27

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card