• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

2020. Balaton Mountainbike Maraton - kerékpáros találkozó

Sok szeretettel invitáljuk elsősorban a bringázás szerelmeseit a Top Maraton sorozat következő állomására, a Balaton Mountainbike Maraton Balatonfüred 2020. rendezvényre

Bővebben...
 

Hair - a Pannon Várszínház előadásában - HELYSZÍNVÁLTOZÁS

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pannon Várszínház előadásában bemutatásra kerülő, HAIR című, zenés előadásra!

Időpont: 2020. augusztus 14. (péntek) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Sportcsarnok

Bővebben...
 

BALKOM augusztusi tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!  A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket, hogy a kommunális és szelektív hulladék gyűjtéséhez hasonlóan, a zöld hulladékot is tudják edényben gyűjteni!

Bővebben...
 

Interaktív gyerekelőadás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Dvorák-Patka Színház interaktív gyerekelőadására, a Merse-parkban, melynek a címe: "Játsszunk pantomimet!"

Időpont: 2020. augusztus 1. (szombat), 19.00 óra
Helyszín: Merse-park

Bővebben...
 

Az Év Strandétele 2020. díjátadó

Boldog győztesek és legendás falatok - beszámoló az Év Strandétele díjátadóról, amelyen az egyik nyertes az alsóörsi Fogas Bisztró!

 

Bővebben...
 

Komolyzenei koncert - Kiss-Domonkos Judittal

Romantikus hangulatban. A hagyományokhoz híven, idén is megrendezték a Kiss-Domonkos Judit csellóművésznő és barátai fémjelezte komolyzenei koncertet.

Bővebben...
 

Alsóörsön jártak a Pál utcai fiúk

Nem fog rajtuk az idő; az esőhelyszínen, a sportcsarnokban adta elő július 18-án a Pannon Várszínház társulata széleskörű repertoárjának egyik legsikeresebb produkcióját, a Pál utcai fiúk című zenés játékot.

Bővebben...
 

Balaton Rivéria programajánló

Tisztelt Tagjaink, kedves Érdeklődők figyelmükbe ajánljuk a Balaton Riviéra Egyesület következő hetekre tervezett programajánlóját, melyekből válogassanak kedvükre, jó böngészést! 

Bővebben...
 

Nyár, Balaton - Alsóörs

Alsóörsi nyár, hajókázás - balatoni pillanatképek 2020. Egy kellemes hajókirándulás képekben.

 

Bővebben...
 

Balkom júliusi tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!  A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket, hogy július 20-tól, a házhoz menő zöldhulladék-gyűjtésen felül, telephelyükön további zöldhulladékot is átvesznek az alábbiak szerint.

Bővebben...
 

Alsóörsi Festőörs emlékkiállítása

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját az Alsóörsi Festőörs tagjainak kiállítására, valamint Fenyvesi Julianna emlékkiállításra

Időpont: 2020. július 23. - augusztus 22. között
Helyszín: Alsóörs, Török-ház

Bővebben...
 

Ismét 5 csillagos az alsóörsi strand

Alsóörs zászlaját ismét 5 csillag díszíti! Zamárdiban, ünnepélyes keretek között adták át a három Balaton-parti megye strandjainak járó Kék Hullám Zászló minősítéseket. 

Bővebben...
 


Oldal: 3 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card