• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi Sörnapok 2020.

Indul a balatoni sörszezon. A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készülnek

Időpont: 2020. július 8 - 12. (szerda-vasárnap)
Helyszín: Alsóörs, Sirály Park

Bővebben...
 

Eltolódott szezonnyitás - Jazz Moló

Furcsa ez a nyár. A hosszú tilalmi időszak miatt eltolódott a szezonkezdés a Balatonnál is, az első nagyobb program a parton, a hétvégi Jazz Moló a Swing-swing együttessel volt.

Bővebben...
 

Iskolai tanévzáró és ballagás 2020.

Kicsit rendhegyó módon, külön-külön napon, de mind az évzárót, mind pedig a ballágást -korlátozó intézkedések betartásával- megtartották az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskolában

Bővebben...
 

Tájékoztatás szobakiadóknak

Tisztelt Szállásadó! Ezúton tájékoztatjuk Önöket,hogy a kormány döntésének megfelelően a 2020. április 26-tól december 31-ig terjedő időszakban a vendégéjszaka utáni idegenforgalmi adót az adó alanyának nem kell megfizetnie, az adó beszedésére kötelezettnek nem kell beszednie és befizetnie az önkormányzati adóhatóság felé.

Bővebben...
 

Strand szezonbérlet árusítás 2020.

Tisztelt Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Községi Strand szezonbérleteit a főbejáratnál lehet megváltani minden péntek, szombat, vasárnap.

Időpontok:  9.00-18.00 óra között

Bővebben...
 

Reménysugár a Balatonvidékről is..

Reménysugár  a Balatonvidékről is... "Magyarul  tanított imádkozni anyám, és Téged is szeretni, gyönyörű szép Hazám!." Ősi írásbeliségünket meggyökereztettük a Kárpát-medencében. 

Bővebben...
 

77. Mount Everest túra beszámoló

A vészhelyzet enyhülését követő első, Zöld bakancs egyesület égisze alatt lebonyolított 77. Mount Everest túra sok érdeklődöt vonzott. Rövid képes beszámoló.

Bővebben...
 

Varázserdő - varázserő projekt

Dr. Kontrát Károly országgyűlési képviselő, államtitkár úr megtekintette a Varázserdő beruházást, valamint egyeztetést folytatott az alsóörsi ügyekről, turisztikai felkészülésről. 

Bővebben...
 

BALKOM hulladékgazdálkodási tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink! Jelen hírlevelükben a  A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket az alsóörsi lakosokat érintő aktuális információkról a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozóan.

Bővebben...
 

Istentisztelet Trianon jegyében - megemlékezés a világhálón

A világháló segítségével közösen emlékezett meg a trianoni békediktátum aláírásának 100 évfordulójára Alsóörs, a székelyföldi Málnás és a felvidéki Kalász települések közössége. 

Bővebben...
 

Török-ház nyitvatartás 2020.

Tisztelt Vendégeink! A kialakult járványhelyzet miatt a Török-ház idén nyáron heti rendszerességgel, korlátozott nyitvatartással üzemel. A kiállításmegnyitók elmaradnak, viszont az Alsóörsi Festőörs képzőművészeti csoport alkotásai egész nyáron láthatók lesznek!

Bővebben...
 

Emlékezzünk együtt: Trianon100 Alsóörs

Istentisztelet keretében, a TRIANONI békediktátum 100. évfordulójára emlékezik Alsóörs, ahol online bekapcsoljuk testvértelepüléseinket és testvérgyülekezetünket.

Időpont: 2020. június 04. (csütörtök) 18.00 óra
Helyszín: Református templom

Bővebben...
 


Oldal: 5 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card