• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - Belterület

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - BELTERÜLETEN. 2020. május. Rövden összegyűjtöttük a belterületi hulladékszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

Bővebben...
 

Vasútfejlesztés 2020.

MÁV-START Zrt. tájékoztatója a Szabadbattyán-Balatonfüred vasúti vonalszakasz villamos üzem kiépítéséről, az állomások akadálymentesítéséről. E szerint a vasútfejlesztés menetrend szerint halad, ősztől megkezdődik az alsóörsi peron építése is.

Bővebben...
 

Videópályázat

Nemzeti Összetartozás Napja – „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.

Jelentkezési határidő: 2020. május 25. (hétfő) 24.00

Bővebben...
 

BALKOM hulladékszállítás aktuális hírei

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás aktuális híreiről..

Időpont: 2020. május 18-tól (hétfő)

Bővebben...
 

Alapítványi pályázati felhívások 2020 I .

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

A pályázati anyagok leadási határideje: 2020. május 31. (vasárnap)

Bővebben...
 

Mozgásélmény szenioroknak

Tájékoztató Mozgásélmény szenioroknak Program. A korona vírus kapcsán bevezetett intézkedések következtében az önkormányzati, iskolai, munkahelyi, és egyéb színterek most olyan újfajta kihívásokkal néznek szembe.

Bővebben...
 

BALKOM májusi tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás aktuális híreiről..

Bővebben...
 

Mount Everest Túrasorozat

Sok szeretettel várjuk a természet szerelmeseit, a 77. Mount Everest Túrára! A nem túl nehéz gyalogtúra, a Balaton-felvidék két legszebb kilátóját érinti, csodálatos Balaton panorámát kínálva!

Időpont: 2020. május 30. (szombat) 09:00
Helyszín: Alsóörs, Móló

Bővebben...
 

Hatósági Bizonyítvány eljárás - tájékoztató

TÁJÉKOZTATÁS A HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNY ELJÁRÁSRÓL. 2020. március 18-tól kezdődően, az ingatlan-nyilvántartásban történő átvezetés céljából, a rendeltetést igazoló, illetve a rendeltetés megváltozásáról szóló hatósági bizonyítványt –kérelemre– a Polgármester állítja ki.

Bővebben...
 

Szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos teendők

Tisztelt Szálláshely-szolgáltató! A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 2019. június 28. napjától több pontban megváltozott.

Bővebben...
 

Anyák napi köszöntő

A kialakult helyzet ellenére az Alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete az édesapákat és a gyermekeket bevonva, meglepetéssel készült az édesanyák köszöntésére.

Bővebben...
 

Rendőrkutyákkal a parton

A balatonfüredi rendőrök szolgálati ebeikkel húsvétkor is járőröztek. Balatonfüred közterületein -évszaktól függetlenül- rendszeresen lehet találkozni a helyi rendőrkapitányság kutyás rendőreivel.

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card