• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Lakossági élelmiszer szállítás - Halker Kft.

A Halker Kft. a közétkeztetés és a vendéglátás egyik legnagyobb élelmiszer beszállítójaként, a járványügyi helyzetre való tekintettel, magánszemélyek részére élelmiszer kiszállítást vállal!

Rendelés leadás: munkanapokon 8.00 – 14.00 óra között 

Bővebben...
 

Tájékoztatás „Helyi termelő kereső” felületről

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Hirdetési felülettel segíti a helyi termelőket az Agrárminisztérium és a Nébih. Célja: a nehéz helyzetbe került magyar termelők segítése

Bővebben...
 

Belterületi zöldhulladék szállítás

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. a korábbi felhívásuknak megfelelően az alábbiakban tájékoztatja Önöket az Alsóörs belterületén történő zöldhulladék gyűjtés menetéről.

Időpont: 2020. április 20-24. 

Bővebben...
 

ALSÓÖRS - hétvégi tapasztalatok és kérés

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet bevezetése hétvégéjén szinte teljesen kihalt a Balaton part, azonban a mostani hétvégén élénkebb forgalmat lehetett tapasztalni. 

Bővebben...
 

Új gépjármű az ebédszállításhoz

Önkormányzatunk a kialakult helyzetre felkészülve, új gépjárművet szerezett be, amelynek segítségével idős rászoruló lakosaink részére biztosítjuk az ebédszállítást. 

Bővebben...
 

Polgármesteri utasítás 3.

HEBLING ZSOLT Alsóörs Község polgármestereként a Kormány által elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében 2020. március 26. napjától a következő intézkedéseket rendelem el településünkön: III. számú aktualizált utasítás

Bővebben...
 

Northside Hotel ételszállítás

Tisztelt Alsóörsiek! A jelenleg kialakult helyzetre tekintettel, a Northside Hotelből PIZZÁK 30% kedvezménnyel, díjmentesen HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL rendelhetők!

Időpont: 2020. március 21-től (szombattól)

Bővebben...
 

Telefonos lelkisegély szolgálat

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alsóörsi Irodája telefonos lelkisegély szolgálatot indít a koronavírus járvány idejére 2020. április 6-tól minden alsóörsi és lovasi lakos számára, akinek lelki támogatásra van szüksége.

Bővebben...
 

Óvodai beiratás

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 2020 /21-es nevelési évre történő ÓVODAI BEIRATKOZÁS időpontja és eljárásrendje a következők szerint valósul meg a rendkívüli helyzetre való tekintettel:

Bővebben...
 

Készülnek és igényelhetők a lakossági maszkok

A kialakult veszélyhelyzet enyhítésére irányuló önkormányzati intézkedések mellett, a lakosság támogatásából a civil szervezetek is kiveszik a részüket; településünkön ismét példaértékű az összefogás!

Bővebben...
 

Most lenne 95 éves Szoboszlay Sándor

Szoboszlay Sándor feledhetetlen színészóriásra emlékezünk, aki március 22-én, vasárnap lett volna 95 éves.

Bővebben...
 

Mit tehetünk a koronavírus terjedésének megelőzéséért?

Mit tehetünk a koronavírus terjedésének megelőzéséért - a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának tanácsai. A segítő szándék jegyében, az alábbi ajánlásokkal szeretnék segíteni a közösségeinket.

Bővebben...
 


Oldal: 7 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card