• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Az egyenlő bánásmód - mindenkit megillet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság  (EBH) feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése. Forduljon a Veszprém megyei ügyfélszolgálatához, ha hátrányos megkülönböztetés éri:

Bővebben...
 

Tündér Ujjak Klub kiállítása

A Tündér Ujjak Klub tagjai nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt kiállításuk megnyitójára! A kiállításon közel 20 alkotó több mint 200 alkotása tekinthető meg.

Időpont: 2017. november 25. (szombat) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

"Széchenyi üzenete a mának"

Az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület meghívására dr.Cserháti László Gábor, a Széchenyi Társaság alelnöke tart előadást "Széchenyi üzenete a mának" címmel. Az előadást Széchenyi-relikvia kiállítás kíséri.

Időpont: 2017. november 20. (hétfő) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési ház

Bővebben...
 

Zöldhulladék gyűjtés Alsóörs Szőlőhegyen

Tisztelt Külterületi Ingatlantulajdonos!

Az akció keretében a BALKOM Kommunális Szolgáltató Kft. Alsóörs külterületén, a Szőlőhegyen ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉST szervez!

Időpont külterületen: 2017. november 18-19. (szombat-vasárnap)
Hulladék begyűjtése: 2017. november 20. (hétfő)

Bővebben...
 

Alsóörsi íjász sikerek

Terepen is, teremben is remekelnek az alsóörsi íjászok

Még véget sem ért az alsóörsi íjászok számára oly sikeres évad, máris arra készülnek, hogy a jövő évi kihívásoknak ugyanolyan magas szinten tudjanak eleget tenni, ahogy azt tőlük hosszú évek óta megszoktuk. 

Bővebben...
 

BKKKE pályázati tallózó

Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület mikrovállalkozások fejlesztési lehetőséggel kapcsolatos fórumokat és mikro worshopokat szervez!

Bővebben...
 

Kegyeleti megemlékezés

Közösen emlékeztünk

Mindenszentek és halottak napja alkalmából harmadik alkalommal rendezett kegyeleti megemlékezést a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete október 30-án,az Eötvös Károly Művelődési Házban.

Bővebben...
 

Az Alsóörsi Csipkeműhely jubileumáról

Csipkébe verve

Az a hagyomány, melyet őseinktől örököltünk és joggal birtokolunk, az egész emberiség számára közös. A vele való bánás szolgálat” – idézte Pap Gábor szavait Szuper Miklósné Bohus Judit november 17-én azon az ünnepségen, amelyen az általa vezetett Alsóörsi Csipkeműhely fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte.

Bővebben...
 

Márton-nap Alsóörsön

Már a hegyközség is megünnepelte

Az alsóörsi novemberek kiemelkedő eseménye az a vacsorával egybekötött műsoros est, az újbor megáldásának ünnepe, melynek során Tours jóságos püspökére, Szent Mártonra és a névünnepéhez kapcsolódó hagyományokra emlékezünk. 

Bővebben...
 

A kézhez vett gyémántdiploma

Gyémántdiplomával a zsebben

Lechner Istvánné Sándor Ilona, az alsóörsi Endrődi iskola nyugalmazott igazgatóhelyettese nagyon boldog. Jó oka van rá: hatvan évvel ezelőtt lépett át az iskolapadból a nagybetűs Életbe.

Bővebben...
 

Halhatatlan sportolók voltak a vendégeink

Halhatatlanok - olimpiai bajnokok jártak Alsóörsön

Az 1991-ben alakult HALHATATLAN Magyar Sportolók Egyesületének két tagja, Nagy Tímea párbajtőrvívó és dr. Faragó Tamás vízilabdázó volt november 3-án Alsóörs vendége.

Bővebben...
 

Halloween napi beszámoló

TÖKLÁMPÁSOK ESTÉJE

Sejtelmes alakokat megjelenítő plakát invitálta idén október utolsó délutánjára a gyerekeket tökfaragásra és csapatjátékra. Néhány éve már várt esemény ez a program a kicsik és nagyobbak körében, idén is összegyűltek szép számmal az érdeklődők.

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 29

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card