• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               
Hiba
  • JFolder::files: Az elérési út nem mappa:
notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files.

XIX. jótékonysági nőnapi bál

Nyomtatás

Az alsóörsi Vöröskereszt helyi szervezete immár 19 éve nagy sikerrel rendezi meg nőnapi jótékonysági estjét. Az elmúlt majdnem húsz év alatt a rendezvényen a helyi hölgyek köszöntése mellett a beteg, rászorulók megsegítése a cél.

Lehner Mária a szervezet vezetője, köszöntő szavai után Vásári Mónika és Bozsó József operett műsorát örömmel és tetszéssel fogadta a szép számú közönség. A közös éneklés után az Endrődi Sándor Református Általános iskola első osztályos tanulói köszöntötték a hölgyeket. Az est fővédnökének Hebling Zsolt polgármester úrnak szép gondolatai után, minden hölgy vendég virágot kapott a képviselő testület férfi tagjaitól.

Az est jóhangulatáról Schalbert Nándor gondoskodott. Köszönet a Polgármesteri Hivatal figyelmességéért, a Vöröskereszt idén is nagyon jó hangulatú, vidám estét szerzett a megjelent hölgyeknek és uraknak.

Nagy Veronika és Zórád Ferenc fotói: {gallery}2019/nonap{/gallery}

Módosítás: ( 2019. március 11. hétfő, 10:20 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card