• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

2020-ban ismét Open Road Fest Alsóörsön!

Nyomtatás

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja, az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben! Már alakul a zenei program!

Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között kerül megrendezésre.

 

Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.
Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk
.” - mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója

További részletek folyamatosan várhatóak, érdemes lesz követni a fesztivál weboldalát és Facebook oldalát, ahol elsőként fogják megosztani az újdonságokat.

Open Road Fest zenei programok tálalva – itt az első 15 fellépő, igazi zenei csemege, rocklegendákkal fűszerezve!

Első körben mindjárt 15 fellépőt jelentettek be a szervezők. A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Band, a P mobil, Deák Bill Gyula, a Lord, a Bikini, de érkezik a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori és a Love Band, és a Vad Fruttik is. A 4 nap alatt 3 helyszínen közel 30 koncerten bulizhatnak azok, akik június 10. és 14. között ellátogatnak Alsóörsre.
 

Open Road Fest, 2020. június 10-14. Alsóörs – Feel the Freedom!

 

Módosítás: ( 2020. február 08. szombat, 11:43 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card