• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Koronavírus - önkormányzati segítségnyújtás

Nyomtatás

Tisztelt Lakosaink! Kérjük, hogy amennyiben koronavírus fertőzés szempontjából kiemelt kockázatú területen jártak, esetleg bizonyítottan koronavírus fertőzéssel diagnosztizált személlyel kerültek kapcsolatba, légiközlekedéssel utaztak, kérjük, hogy az alábbi tájékoztatóban foglaltak szerint eljárni szíveskedjenek!

Azaz:
 • konzultáljanak telefonon a háziorvosukkal,
 • a tünetek lappangási idejének megfelelő (14 nap) időtartamban otthonukat ne hagyják el,
 • amennyiben ezen időszak alatt tüneteket tapasztalnak, akkor szintén a háziorvosukat hívják telefonon, aki a fentiek szerinti eljárás megtételéről gondoskodni fog.

Alsóörs Község Önkormányzata felajánlja segítségét azoknak, akik karanténban vannak, illetve azon idős lakosainknak, akik a legveszélyeztettetek a járvány terjedésével kapcsolatban és más módon a napi bevásárlást nem tudják megoldani.

Az önkormányzat vállalja, hogy a legszükségesebb élelmiszereket, gyógyszereket a helyi boltban és gyógyszertárban megvásárolja és a lakásukra szállítja.
A bevásárlással kapcsolatos igényüket kérem a +36 /20 282-0868 (vagy a +36 /20 599-4998telefonszámon, hétfőtől - péntekig, 8.00 – 10.00 óra között jelezzék.

Segítő együttműködését megköszönve:
       Hebling Zsolt
       polgármester

 

Módosítás: ( 2020. június 12. péntek, 08:29 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card