• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Véget ért az idei kőfaragótábor

ÁlomfaragókA szokásos árveréssel zárult július 14-én a 18. alkalommal megrendezett alsóörsi kőfaragótábor. Hagyomány már az is, hogy ilyenkor Alsóörs esztétikai arculata is előtérbe kerül: 

Bővebben...
 

Szeretetvendégség és gitáros szentmise Alsóörsön

Az alsóörsi Boldog Gizella templomban július 14-én Berkes Péter helyi plébános gitáros szentmisét tartott. Közreműködött a Nagykovácsi Gitáros Egyesület, Ormay Csaba vezetésével.

Bővebben...
 

Alsóörsi Csipkeműhely csopaki kiállítása

 "Szívünkbe hímezve, csipkével díszítve" címmel, az Alsóörsi Csipkeműhely és a Palóznaki Hímzőkör kiállítás nyílik Csopakon, melynek megnyitójára  sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Időpont: 2018. július 18. (szerda) 17.00 óra
Helyszín: Csopak Galéria

Bővebben...
 

Somos Zsuzsa kiállítása

Somos Zsuzsa festőművész kiállítása a Török-házban. Július 7-én, szombaton Párhuzamok és találkozások címmel új kiállítás nyílt a Török - házban.

Bővebben...
 

Bábelőadás -nem csak gyerekeknek

Kalap Jakab, avagy bábelőadás nem csak gyerekeknek!  Kellemes délelőttöt töltött az ifjú korosztály július 7-én az Eötvös Károly Művelődési Házban, ahol egy órára felnőtt kísérőik is elfelejtették gondjaikat.

Bővebben...
 

Irodalmi bableves muri 2018.

Folytattuk a hagyományt - Endrődire–Jókaira–Mihálkovicsra emlékeztünk. Tizenkilencedik alkalommal rendezett Alsóörs irodalmi bableves murit. 

Bővebben...
 

Szent Iván éjjelén, Alsóörsön

Új színfolttal bővült Alsóörs amúgy is eseménydús rendezvénynaptára: június 24-én este a Merse parkban tüzek gyúltak, meditatív zene szólt, béke és csend honolt. Kövi Szabolcs "Szent Iván napi koncertjén" jártunk.

Bővebben...
 

Vöröskőfaragó tábor árverése

Árveréssel fejeződik be a 18. Nemzetközi Kőfaragó- és kőszobrásztábor. Az "Álom" témában elkészített szobrok árverezésére mindenkit szeretettel várunk!

Időpont: 2018. július 14. (szombat) 15.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Sirály-park
(az új színpad mellett)

 

 

Valenda fúvósegyüttes Alsóörsön

Fúvószene a Sirály parkban. Július 5-én este rézfúvós zene szólt az alsóörsi parton. Svéd zenészek, a Valenda együttes tagjai jártak nálunk.

Bővebben...
 

Nyári Zenei Napok

Sok szeretettel várjuk a zene kedvelőket a Nyári Zenei Napok rendezvénysorozatunkra!

Időpontok: 2018. június 23 - július 22. 
Helyszín: Református Templom (Alsóörs, Templom u. 14.)

Bővebben...
 

Alsóörsi Csipkeműhely 2018. évi nyári tábora

Amikor a kezdet sem nehéz - látogatás az Alsóörsi Csipkeműhely nyári táborábanJúnius 25 és 30 között kezdő- és haladó szintű nyári csipkeverő tábort rendezett a Szuper Miklósné Gránátalma-díjas népi iparművész által alapított, fennállásának tizenhatodik évében járó Alsóörsi Csipkeműhely. 

Bővebben...
 

Endrődi Szalon Berkes Kálmánnal

Ezúttal -rendhagyó módon- a református templomban zajlott az a beszélgetés, amire Somorjai Horváth Piroska invitálta a nyári zenei esték idei első fellépőjét, a Tokyo-Budapest Ensemble művészeti vezetőjét, Berkes Kálmánt.

Bővebben...
 


Oldal: 4 - Összesen: 27

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card