• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Hősök Vasárnapja 2019.

Május utolsó vasárnapja a HŐSÖK VASÁRNAPJA. Hagyomány Alsóörsön, hogy a református templom falán található első és második világháborús hőseink márványtábláját megkoszorúzzuk. 

 

Bővebben...
 

Kihívás Napja 2019.

Mutassunk példát, tegyünk magunkért, a környezetünkért! Egy döntés, egy nap, egy összefogás, 15 perc mozgás: Kihívás Napja 2019.

Időpont: 2019. május 29. (szerda)
Helyszín: Alsóörs

Bővebben...
 

Gyereknap az alsóörsi strandon

Kitűnő idő, verőfényes napsütés és rengeteg program várta a gyermekeket a községi strandon. A szépszámú érdeklődő megtekinthette a János Vitéz c. mesejátékot vagy a freestyle focibemutatót, kipróbálhatta az ugrálóvárakat, a vízi dodgemet. 

Bővebben...
 

Szőlő és szőlőmag, mint életelixír

Dr. Sárkány Péter aranydiplomás kertészmérnök, borász és élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi borbíráló volt az ANYPE vendége május 15-én a művelődési házban. Aki eljött, nem csalódott, ismereteinek tárháza hasznos tudnivalókkal bővült. 

Bővebben...
 

2019. évi határszemle ellenőrzések

Az Agrárminisztérium (AM) felhívja az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét arra, hogy az AM Földügyi és Térinformatikai Főosztálya elrendelte a 2019. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.
Időpont: 2019. június 1. – szeptember 30.

Bővebben...
 

Pályázati kiírás Alsóörs 560 Hrsz. ingatlan értékesítésre

Alsóörs Község Önkormányzat Képviselő-testülete PÁLYÁZATOT ír ki Alsóörs község belterület 560 helyrajzi számú ingatlan értékesítésére

Pályázati határidő: 2019. május. 24 (péntek) 10:00 óra

Bővebben...
 

Napraforgó Óvoda álláshirdetés

Napraforgó Óvoda Alsóörs a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet 2 fő Óvodapedagógus munkakör betöltésére. A munkakörök 2019. szeptember1-től tölthetők be.

Pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 20.

Bővebben...
 

EP Választás 2019.

Befejeződött a 2019. évi Európai Parlamenti Választás.
Negyedik alkalommal választottunk Magyarországon EP-képviselőket.

EREDMÉNYEK

Bővebben...
 

Falunap - kilencedszer

Az elmúlt időszak szeles, csapadékos időjárása nem sok jóval kecsegtetett a szombati falunapra. Ám megtörtént a csoda: napsütéses reggelre ébredtünk, s egész nap élvezhettük a ragyogó, nyárias meleget. 

Bővebben...
 

DRV tájékoztató

Komoly büntetés jár az illegális vízvételezésért! Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a DRV Zrt. szolgáltatási területén az ideiglenesen – mezőgazdasági, építési vagy egyéb munkák kapcsán – felmerülő többlet-vízvételezési igény bejelentésköteles. 

Bővebben...
 

E-Mobi töltőpont avatás Alsóörsön

Településünkön hivatalosan is átadták az e-Mobi elektromos töltőberendezést, melyet a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület épületénél találhatnak meg, a Vasút u. elején. A délelőtti esőzés megszűnt, de a viharos szél belekapott mindenbe, így az ünnepélyes átadás a legegyszerűbben történt meg.

Bővebben...
 

Balkom tájékoztató - hulladékgyűjtő azonosító

A Balatonalmádi Hulladékgazdálkodási Kft. (BALKOM) tájékoztatja a T. Lakosságot a 2019. évi hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban történő változásokról.

Bővebben...
 


Oldal: 4 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Harley-Davidson

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik