• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Meghívó lakossági egyeztetésre

MEGHÍVÓ a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe tartandó, partnerség szerinti lakossági egyeztetésre!

Időpont: 2019. május 2, (csütörtök) 16:30 óra
Helyszín:
 Önkormányzati Hivatal

Bővebben...
 

Könyvünnep Alsóörsön

Az Alsóörsi Csipkeműhely története könyvként kerülhetett az olvasók kezébe péntek délután, méghozzá egészen frissen, szinte egyenesen a nyomdából.

Bővebben...
 

Húsvéti sokadalom Alsóörsön

A ragyogó idő fogadta a szép számú érdeklődőt az idei húsvétolásra, a Merse-parkba. Az ünnepet övező népszokások csokrával várták a legkisebbeket. 

Bővebben...
 

100 esztendős a Gellért szálló

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Misi mesél... azaz Vásony Mihály, a 100 esztendős Gellért szállóról szóló előadására (amiből 57-et a szálloda szolgálatában töltött el).

Időpont: 2019. április 17. (szerda) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

Volt egyszer egy vadnyugat...

Egy est a country jegyében. A művelődési ház gazdag és színes programjai közül is kiemelkedik az Eötvös Kávézó keretein belül megrendezett country-est, mely a világhírű film címével invitálta az érdeklődőket: 

Bővebben...
 

Alapítványi pályázati felhívások 2019.

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

A pályázati anyagok leadási határideje: 2019. május 6. (hétfő)

Bővebben...
 

Szoboszlay Sándorra emlékeztünk

Szoboszlay Sándor születésnapján, márc. 22-én emlékezésre várta vendégeit az alsóörsi kocsma. Nem véletlen a helyválasztás sem, hiszen a neves színész sok szállal kötődött Alsóörshöz, s e nevezetes helyen baráti asztaltársasággal gyakran időzött itt.

Bővebben...
 

Testvér gyülekezeti megállapodás

Virágvasárnap, ünnepélyes keretek között testvér gyülekezeti megállapodást kötött az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség és a Somorjai Egyházközség.

Bővebben...
 

Költészet napja Alsóörsön

 A költészet napja alkalmából Lukács Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, költő, érdemes és kiváló művészt hallhatta a szép számú közönség, 

Bővebben...
 

Költészet napja 2019.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a költészet napi rendezvényünkre, "Barangolás a költészet világában" - szaval: Lukács Sándor színművész

Időpont: 2019. április 13. (szombat) 15.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 

TESZEDD akció Alsóörsön is!

Alsóörs is, mint minden évben csatlakozott a TESzedd országos hulladékgyűjtő akcióhoz.Hálás köszönet minden résztvevőnek a segítségért, az önkéntes munkáért!

Bővebben...
 

Balkom tájékoztató 201902

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a Balatonalmádi Hulladékgazdálkodási Kft. által üzemeltetett hulladékátvétel 2019. február 28-val megszűnt!

Bővebben...
 


Oldal: 9 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card