• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Iskolakezdési támogatás

Nyomtatás

Alsóörs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött a közép és felsőfokú tanulmányokat folytató, állandó alsóörsi lakosok iskolakezdési támogatásáról

Beérkezési határidő: 2020. november 15.

Iskolakezdési támogatásban részesülhet az az alsóörsi állandó lakos, aki nappali tagozaton középiskolai tanulmányokat folytat, és az általános iskolai tanulmányait, mind a 8 osztályt Alsóörsön végezte el, vagy nappali tagozatos iskolarendszerű főiskolai, egyetemi tanulmányokat folytat. Támogatást kaphat az a tanuló is, aki az általános iskolát más településen végezte, de ezt követően vált állandó alsóörsi lakossá.

További támogatásban részesíthető az a nappali tagozatos iskolarendszerű főiskolai, egyetemi tanulmányokat folytató diák aki az általános iskolai tanulmányait, mind a 8 osztályt Alsóörsön végezte el.

A támogatás igényléséhez iskolalátogatási igazolást kell benyújtani a közös önkormányzati hivatal igazgatási csoportjánál, bankszámlaszám megjelölésével.

Beérkezési határidő: 2020. november 15.

A képviselő-testület döntése alapján az önkormányzat idén is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázathoz.
Mind az „A” (felsőoktatásban résztvevők) mind a „B” (felsőoktatásban részt venni szándékozók) pályázati támogatásról a testület egyénenként dönt.

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card