• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi Aegis karácsony 2021.

Nyomtatás

Majdnem napra pontosan egy éve jártunk Hebling Zsolt polgármester úrnál. amikor ismertettük terveinket, ötleteinket, amelyeket egy civil összefogás: az Égisz keretein belül meg is valósítanánk. 

Egy év távlatában értékeltük a vállaltakat: sikeresen megvalósítottunk egy karácsonyi adománygyűjtést, amely során 4 megye területére vittünk ki felajánlásokat, valamint támogatni tudtuk a Baptista Szeretetszolgálatot és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Szolnoki Családok Átmeneti Otthonát. Tavasszal részt vettünk a Balatonalmádi Várostakarításon, amely a Balatonalmádi Honismereti és Városszépítő Kör kezdeményezése volt. Ezt követően Alsóörsön lebonyolítottuk az Olt-Alom Állatvédő Egyesülettel közösen a saját szemétszedő akciónkat. Az esemény védnöke Nagy László, a legendás kézilabdázó volt. Majd nyáron a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézményen keresztül támogattunk rászoruló családokat a JYSK-nek köszönhetően. Ősszel közreműködtünk Alsóörs Településfásítási Programjában. Ezzel elérkeztünk ismét az adventi időszakhoz, így újfent adománygyűjtést szervezünk a nélkülöző családoknak, magányos és rászoruló időseknek.

A mai egyeztetésen polgármester úr segítő közreműködésének köszönhetően célba tudjuk juttatni az Alsóörsre szánt karácsonyi adományainkat, amelyek között 10 db karácsonyfa, tartósélelmiszerek, és egyéb tárgyadományok lesznek.

a képen: Hebling Zsolt, Gaál Éva, Beregszászi Zsolt

Ugyanakkor az összegzés mellett újabb célokat fogalmaztunk meg a következő évre, évekre vonatkozóan, amelyek eredményes megvalósításához polgármester úr a segítő támogatását fejezte ki - ezekről részletesebben később hozunk információkat.

Köszönjük szépen az Égisz Egyesület idei segítségeit és támogatását! Alsóörs Község Önkormányzata!

 

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás