• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Szeletív hulladék szállítási rend

Felhívjuk figyelmüket, hogy a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést továbbra is páros heteken végezzük, jelenleg páratlan (3.) hét van, tehát legközelebb a szállítás jövő héten (4.) történik!

 

Alsóörs 2021 3. heti Koronavírus Info

Tisztelt Alsóörsiek! Tájékoztatjuk Önöket a településünket érintő, 2021. január 20-i állapot szerinti, aktuális koronavírus adatokról

Bővebben...
 

Fenyőfa elszállítás

Fenyőgyűjtés. Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a  BALKOM Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését, elszállítását idén is elvégzi! 

Időpont: 2021. január 25. (hétfő) 6.00 órától 

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 1. - ENDRŐDI SÁNDOR

UTCAMESÉK 1. Ha az a hajdani szépreményű fiatalember, aki Endrődi Sándor néven szerzett magának nevet irodalmunkban most tenne sétát a faluban, bizony elcsodálkozna. 

Bővebben...
 

Adózással kapcsolatos változások 2021-től

Tisztelt Adózók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 01. napjától hatályba lépett az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény, mely az önkormányzati adóztatás területét érintő szabályozásokat is tartalmaz.

Bővebben...
 

Veszprém Megyei Kormányhivatal KÖZLEMÉNYE

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Osztálya az Országos Vízügyi Főigazgatóság megbízásából a közmeghallgatásokat tart Siófokon, Szigligeten, ill. Balatonfüreden. 

Bővebben...
 

Új rendőrkapitány Balatonfüreden

Januártól új rendőrkapitánya van Balatonfürednek Vancsura Miklós személyében. Az öt éves megbízatást kapó új kapitány Regdon Lászlót váltja a poszton, aki Pápa rendőrségét vezeti majd.

Bővebben...
 

Endrődi Sándorra emlékeztek 2021

ENDRŐDI SÁNDOR, a szeretet költője, a Petőfi kultusz avatott szószólója 171 éve, január 16-án született Veszprémben, rá emlékeztek az iskola diákjai és tanárai

Bővebben...
 

Már 420.000 Ft pénzjutalom a nyomravezetőnek!

Megdöbbentő esemény történt Alsóörsön, ismeretlen elkövető vagy elkövetők eltulajdonították, a faluközpontban felállított Betlehemből Szűz Mária és Szerecsen király szobrát!

Bővebben...
 

UTCAMESÉK -új cikksorozat

UTCAMESÉK. Néhány nap múlva új helytörténeti cikksorozat veszi kezdetét Alsóörs honlapján Kovács Piroska és Novák Edit jóvoltából.

Bővebben...
 

Online könyvtár

Kedves Olvasóink! Az alsóörsi könyvtár a járványhelyzet miatt személyesen sajnos továbbra sem látogatható, ám 2021. január 05-től e-mailben újra kölcsönözhetnek könyvet.

Bővebben...
 

Maszk felajánlás

Hálás szívvel megköszönöm NÉMETH ZSOLT és családja (nyaralótulajdonosaink) nagy értékű maszk felajánlását, amelyet lakosaink igényelhetnek a koronavirusalsoors@gmail.com email címen.

Bővebben...
 


Oldal: 1 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card