• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Már 420.000 Ft pénzjutalom a nyomravezetőnek!

Megdöbbentő esemény történt Alsóörsön, ismeretlen elkövető vagy elkövetők eltulajdonították, a faluközpontban felállított Betlehemből Szűz Mária és Szerecsen király szobrát!

Bővebben...
 

Illegális hulladéklerakók elleni akció

Alsóörsön és térségében is nagy problémát jelentenek az illegális szemetelők! Az idén két alkalommal is ereményes akciót hajtottunk végre az illegális hulladéklerakás visszaszorítása érdekében.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK -új cikksorozat

UTCAMESÉK. Néhány nap múlva új helytörténeti cikksorozat veszi kezdetét Alsóörs honlapján Kovács Piroska és Novák Edit jóvoltából.

Bővebben...
 

AEGIS Egyesület

2020. december 3-án Alsóörsön járt az AEGIS elnöksége. Felajánlottuk támogatásunkat a helyi közösség számára, mind a koronavírus-járvány alatt nehéz helyzetbe került lakosok megsegítésének, mind a karácsonyi készülődés tekintetében.

Bővebben...
 

Országos női teqball bajnokság

Az alsóörsi Nagy Boglárka, az Infinity Teqball Balatonfüred versenyzője bronzérmet szerzett az országos női teqball bajnokság záró fordulóján! 

Bővebben...
 

Alsóörsi társelnök a Balatoni Szövetség élén

Ismét alsóörsi vezető a Balatoni Szövetség élén. 2020. szeptemberében új társelnököt választott a Balatoni Szövetség

Bővebben...
 

Adventi II. Online gyertyagyújtás

Advent 2. vasárnapja van. Ma az adventi koszorún a reményt szimbolizáló gyertyát is meggyújtjuk, aminek ezekben a nehéz időkben különösen fontos üzenete van. Kövessék ONLINE Önök is

Bővebben...
 

Új rendőrkapitány Balatonfüreden

Januártól új rendőrkapitánya van Balatonfürednek Vancsura Miklós személyében. Az öt éves megbízatást kapó új kapitány Regdon Lászlót váltja a poszton, aki Pápa rendőrségét vezeti majd.

Bővebben...
 

Advent 4. vasárnapján

Advent negyedik vasárnapján meggyújtottuk a negyedik, a szeretet gyertyáját is. Immáron teljes fényben áll az adventi koszorú, kifejezve egy érzést, melyben: a hit, remény, öröm, szeretet teljessége válik eggyé. ONLINE közvetítés

ADVENTÜNK 2020-BAN

Bővebben...
 

Tájékoztató a szén-monoxid érzékelőkről

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint frissült az elfogadott szén-monoxid-érzékelők listája, melyről az alábbi cikkben részletesen tájékozódhatnak

Bővebben...
 

Kreatív Karácsonyfa-díszítő pályázat

Karácsonyfa-díszítő pályázat kicsit másképp. Az év végéhez közeledve a vírushelyzet, és a vonatkozó szabályok miatt több, hagyományos év végi rendezvényt sem tudunk megtartani településünkön. 

Határidő: 2020. december 14.

Bővebben...
 

Mikulás csomagok a legkisebbeknek

Értesítjük a Tisztelt szülőket, Önkormányzatunk idén is szeretne mikulás csomaggal kedveskedni  a településen állandó lakcímmel rendelkező, a helyi óvodába, bölcsődébe nem járó, 0-3 éves korú gyerekeknek

Időpont: 2020. december 1-18. (hétköznapokon) 8.00-15.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 


Oldal: 5 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card