• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Szabadtéri Műváz-Mozi 201907

Filmbarátok, filmkedvelők figyelmébe, közkívánatra újra szabadtéri mozi: a Mamma mia 2. című filmet vetítjük a Merse-parkban! 

Időpontok: 2019. július 31. (szerda) 21.00 óra
Helyszín: Merse-park

Bővebben...
 

Kalóz Kaland, avagy példabeszéd a szeretetről

Újabb élménnyel teszi felejthetetlené az alsóörsi nyarat a jövő színházlátogatói számára a Pannon Várszínház: júliusban és augusztusan összesen öt alkalommal mutatják be a strandszínházban a Kalóz Kaland című mesejátékot.

Bővebben...
 

Adománykoordinációs pont Alsóörsön

Az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség istentiszteletén adott tájékoztatást július 28-án, a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány arról, hogy adománykoordinációs pontot hoz létre Alsóörsön.

Bővebben...
 

Beszámoló az V. Alsóörsi Sörfesztiválról

A sör filozófiája. Miként az utóbbi öt évben minden alkalommal, az idén is megnyitotta kapuit vendégei előtt az Alsóörsi Sörfesztivál. A sokak által várt eseményre július 10 – 14 között a Sirály parkban került sor.

Bővebben...
 

Elhunyt Horváth Lajos festőművész

Alsóörs Község Önkormányzata fájó szívvel búcsúzik Horváth Lajos festőművésztől, aki 17 éven keresztül szívvel lélekkel irányította az Alsóörsi Festőörs képzőművészeti tevékenységét.

Bővebben...
 

Könyvbemutató Alsóörsön

A művelődési ház színháztermében a szervezők megadták a módját, hogy bemutassák Novák Edit és Somorjai Horváth Piroska "Arcélek a víztükörben" illusztris kötetét, amely Endrődi Sándor és Mihálkovics Tivadar emlékére íródott.

Bővebben...
 

Testközelből az Everness Fesztiválról

Napjaink Alsóörse amellett, hogy őrzi hagyományait, vérbeli 21. századi település. Ennek szellemében ad otthont a különféle fesztiváloknak, köztük a június 19 – 24 között az Everness Fesztiválnak

Bővebben...
 

A Mendelssohn Kamarazenekar hangversenyéről

A művelődési ház és a Községháza közötti átriumba hívták és várták a szervezők július 20-án mindazokat, akik szerettek volna egy kellemes nyári estét eltölteni a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar és az általuk megidézett világhírű komponisták társaságában. 

Bővebben...
 

Mendelsshon Kamarazenekar koncertje

Szeretettel várjuk a komolyzene kedvelőit a Mendelsshon Kamarazenekar koncertjére.

Időpont: 2019. július 21. (vasárnap) 20.00 óra
Helyszín: a Művelődési ház melletti átrium

Bővebben...
 

Kőfaragó alkotótábor 2019.

Nyílt titok- kőfaragó alkotótábor Alsóörsön.Július második hete gazdag programot kínált az érdeklődőknek: a sörfesztivál esemény-folyama mellett, annak közvetlen szomszédságában kőfaragók dolgoztak a Sirály parkban.

Bővebben...
 

A zene szentélye

Hangversenyek a református templomban. 2019. évi komolyzenei hangversenysorozatátA zene szentélye címmel hirdette meg Alsóörs. A legkiválóbb zeneszerzők műveinek megismerését és a legnevesebb előadóművészek találkozását teszi lehetővé már hosszú évek óta ez a kivételes akusztikájú szakrális helyszín.

Bővebben...
 

3. Csipketábor Alsóörsön

A csipkerózsától a boldogság kékmadaráig 2019. június 23 – 27 között harmadízben rendezte meg nyári táborát az Alsóörsi Csipkeműhely. 

Bővebben...
 


Oldal: 5 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card