• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Pálffy Károly kiállításával nyitott a Török-ház

Mostanában sokan az önkifejezést tartják a legfontosabbnak, énjüket szeretnék megmutatni a világnak. Én viszont mondani akarok valamit azokról a dolgokról, amit szépnek, jónak találok magam körül – vallja Pálffy Károly balatonfüredi festőművész.

Bővebben...
 

Nemzeti Regatta 2019.

A Balatoni Hajózási Zrt. a társszervezők közreműködésével és a támogatók jóvoltából negyedik alkalommal rendezte meg Siófokon a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját

Bővebben...
 

Ez volt az idei Harley...

Az alsóörsi motorosfesztivál születésnapjára. Ha nem éreznénk jól magunkat, ha nem lennénk elégedettek a programmal, ha nem élhetnénk meg azt a nagyszerű életérzést, amit ez a fesztivál nyújt, nem jönnénk el évről évre – mondta a felvonulók egyike, miközben társai élénken helyeseltek.

Bővebben...
 

Gyermekek kiállítása

Minden gyerek művésznek születik - kiállítás a művelődési házban. Május utolsó napján meglepetéssel szolgált látogatóinak a művelődés hazai otthona: az Endrődi iskola művészeti szakkörének tagjai mutatkoztak be, nem is akárhogyan.

Bővebben...
 

"Menaságra repülj" - filmbemutató

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Faragó Annamária: "Menaságra repülj", egy kis székely faluról szóló dokumentumfilmjének bemutatójára! Vendégünk lesz maga a filmrendező, aki nem csak a filmről, de a témába vágó más érdekességekről is beszél majd!

Időpont: 2019, június 4. (kedd) 16.30
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

 

Csipkeműhely nyári tábor 2019.

Az Alsóörsi Csipkeműhely kezdő és haladó csipkeverő nyári tábort szervez Alsóörsön, maximum 30 fő részére. Táborunk elsődleges célja a népi hagyományaink továbbéltetése a csipkeverés vonalában.

Időpont: 2019. június 23-27. 9:00–16:00 óra között
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház (Endrődi S. u. 49.)

Bővebben...
 

XX. Open Road Fest 2019.

Harley-Davidson Open Road Fest 2019. Önfeledt együttlét kétkeréken, üvöltő rockzene a színpadokon és kőkemény motorosok találkozása Alsóörsön, a jubileumi XX. Open Road Festen.

Időpont: 2019. június 5-9. (szerda-vasárnap) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Olasz romantikus est volt Alsóörsön

Olasz est Alsóörsön a romantika jegyében. Pünkösd előestéjén, június 8-án mozgalmas program várta Alsóörsön a kultúra iránt érdeklődőket. 

Bővebben...
 

Izzott a XX. Harley-Davidson Open Road Fest

Szerdán 20. alkalommal tárta ki a kapuit a Harley-Davidson Open Road Fest, hogy a motorok, a zene és szabadság szerelmeseivel együtt indítsuk be a szezont! A jubileumi fesztivál tiszteletére ma este, (06.08) tűzijáték is lesz!

Bővebben...
 

Megyei nyugdíjas majális

Nem csak a húszéveseké a világ. Negyedik alkalommal gyűltek össze, május 30-án a Veszprém megyei nyugdíjas klubok tagjai az alsóörsi sportcsarnokban.

Bővebben...
 

Kiállítás megnyitó

Szeretettel várjuk tanév végi kiállításunkra, ahol az Endrődi Sándor Általános Iskola művészetis tanulóinak munkáiból látható válogatás.
Időpont: 2019. május 31. (péntek) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

Hősök Vasárnapja 2019.

Május utolsó vasárnapja a HŐSÖK VASÁRNAPJA. Hagyomány Alsóörsön, hogy a református templom falán található első és második világháborús hőseink márványtábláját megkoszorúzzuk. 

 

Bővebben...
 


Oldal: 7 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card