• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Fotókiállítás a Török Házban

Táncversenytől a guineai halászlányig – július 6-án új kiállítás nyílt Alsóörs legszebb kiállítóhelyén, a hajdani kisnemesi udvarházban. A szép számban megjelent érdeklődőnek ezúttal a Magyar Fotóművészek Szövetsége Senior Alkotó Csoportja mutatkozott be a maga speciális módján.

Bővebben...
 

Borbás László emlékére

Július 3-án lett volna 90. éves Borbás László, aki már tizenkét éve nincs közöttünk. Ebből az alkalomból gyűltek össze sírjánál emlékét megidézni volt munkatársak, barátok, ismerősök s fia, Levente.

Bővebben...
 

Huszadszor is siker az irodalmi bableves muri

Jubileumához érkezett a legendás alsóörsi Jókai – Endrődi - Mihálkovics irodalmi bableves muri. A rendezvény iránti érdeklődés az elmúlt két évtized alatt cseppet sem csökkent.

Bővebben...
 

Az első balatoni country találkozóról

Alsóörs kultúrháza adott otthont a legújabb nyári fesztiválnak: a countryzene és tánc kedvelők első Alsóörsön megendezett randevújának. A szervezők a rendezvényből hagyományt kívánnak teremteni.

Bővebben...
 

Szent Iván éjszakája Alsóörsön

Szent Iván éjszakája rendhagyóan. Nem így terveztük. A Művház- Csapat és az est főszereplője, Cseke Szabolcs nagyszerű koreográfiával készült, ám az időjárás közbeszólt. Azért a végeredmény így is dicséretes.

Bővebben...
 

Tanévzáró és ballagás az alsóörsi iskolában

Eredményes évet zárt az idén is az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont. Az évzáróra és a végősök búcsújára június 15-én került sor.

Bővebben...
 

Ballagó diákjaink a Községházán

 A végzős nyolcadikos diákjaink, idén is látogatást tettek a községházán, ahol köszönetüket is kifejezve, búcsút vettek a község vezetőitől.

Bővebben...
 

ASE bankett

Szép volt fiúk! Éves munkájáról adott számot június 21-én az Alsóörsi Sportegyesület. Az eredmények beszélnek önmagukért.

Bővebben...
 

Arcélek a víztükörben - könyvbemutató

 Alsóörs Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját Novák Edit - Somorjai Horváth Piroska: ARCÉLEK A VÍZTÜKÖRBEN Endrődi Sándor és dr. Mihálkovics Tivadar emlékére című könyvének bemutatójára

Időpont: 2019. június 28. (péntek) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 

Évadnyitó a Swing-swing együttessel

Vadonatúj műsorral, ám a régi szeretettel érkezett Alsóörsre június 15-én a Swing-swing együttes, hogy igényes műsorával újabb kellemes estét szerezzen híveinek. A publikum hálája nem maradt el.

Bővebben...
 

Alsóörs az ország legsportosabb községe!

Az 1500-2999 fő közötti lélekszámú települések csoportjában Alsóörs érdemelte ki az első helyet a helyi lakosság közös aktivitása alapján! 

Bővebben...
 

Everness Fesztivál 2019.

Ismét az alsóörsi Pelso Camping ad otthont Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiváljának, az Everness Fesztiválnak. Melyet 7. alkalommal ünnepelünk  a Balaton partján,  

Időpont: 2019. június 19 - 24. (szerda-hétfő)
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card