• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Adventi fénymuzsika

Kedves érdeklődők, a karácsonyi ünnepkör fényét emelve, a veszélyhelyzeti szabályok betartása mellett, egy különleges programot ajánlunk figyelmükbe: Adventi fénymuzsika a kilátóból

Időpont: 2020.december 6. (vasárnap) 17.00 óra
Helyszín: Alsóörs területe

Bővebben...
 

Diák felmérés

Az elmúlt években a médiában is többször nagy nyilvánosságot kapott, sokak által ismert probléma a Balaton régióban rendszeresen jelentkező szezonális munkaerőhiány.

Bővebben...
 

ADVENT I. 2020.

A rendkívüli veszélyhelyzet ellenére, a szép hagyományt, az adventi koszorú készítését, valamint a gyertyák ünnepélyes meggyújtását településünk idén is, bár rendhagyó módon, ONLINE tartja meg

Bővebben...
 

A magyar nyelv születésnapjára

Gondolatok a magyar nyelv születésnapján. Az 1844. évi II. törvénycikk elfogadása lehetővé tette, hogy a latin, majd a német után a magyar legyen hazánk hivatalos államnyelve.

Bővebben...
 

Tisztelet katonáinknak

Kedves Alsóörsiek! Mindenszentek napjához kapcsolódóan egy igaz történetről szeretném tájékoztatni Önöket, amely nemes és hazafias cselekedetről, a tiszteletről, elődeink megbecsüléséről szól.

Bővebben...
 

Mindenszentek 2020.

,,HOL SÍRJAIK DOMBORULNAK’’ - gondolatok Alsóörs temetőjében

Bővebben...
 

Az önkormányzatiság 30 éves jubileumára

Visszatekintés az önkormányzatiság 30 éves jubileumánEngedjenek meg egy rövid visszatekintést ennek kapcsán.

Bővebben...
 

Síremlékavatás az alsóörsi temetőben

Öten a 73 millióból. Oly sok év után, 2020. november 17 óta megszentelt földben alussza tovább örök álmát Alsóörs temetőjében a 2. világháború öt katonai áldozata. 

Bővebben...
 

Félidejéhez érkezett a Varázserdő projekt

Alsóörsi varázslat, avagy épül a turisztikai látogatóközpont. A Varázserő-Varázserdő projekt első ütemének lezárásaként, november 6-án, délben sajtótájékoztatót tartottak.

Bővebben...
 

Szellemes délután volt

Az évek óta népszerű tökfaragásos, szellemes délutánt idén nem lehetett megrendezni az ismert okok miatt, de nem maradtak program nélkül a gyerekek és a túrázni vágyók sem. 

Bővebben...
 

Üzemanyagtöltő állomás - KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ingatlantulajdonosaink! Annak ellenére, hogy előző képviselő-testületi ülésünkön megadtuk a választ a 71. sz. főút mellé, a Mobil Petrol Csoport által tervezett üzemanyagtöltő állomással kapcsolatban,

Bővebben...
 

„BURSA HUNGARICA” 2021.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, kiírta a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot felsőoktatási hallgatók, ill. felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Pályázati határidő: 2020. november 05.

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card