• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alapítványi pályázati felhívások 2019.

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

A pályázati anyagok leadási határideje: 2019. május 6. (hétfő)

Bővebben...
 

TESZEDD akció Alsóörsön is!

Alsóörs is, mint minden évben csatlakozott a TESzedd országos hulladékgyűjtő akcióhoz.Hálás köszönet minden résztvevőnek a segítségért, az önkéntes munkáért!

Bővebben...
 

Szoboszlay Sándorra emlékeztünk

Szoboszlay Sándor születésnapján, márc. 22-én emlékezésre várta vendégeit az alsóörsi kocsma. Nem véletlen a helyválasztás sem, hiszen a neves színész sok szállal kötődött Alsóörshöz, s e nevezetes helyen baráti asztaltársasággal gyakran időzött itt.

Bővebben...
 

Közmeghallgatás -beszámoló

Közmeghallgatás 2019. Hebling Zsolt polgármester köszöntője és bevezetője után a tavalyi év közbiztonsági helyzetéről Gézárt Viktor zászlós, körzeti megbízott számolt be.

Bővebben...
 

Állami kitüntetést kapott településünk polgármestere

Kitüntetések balatoni személyiségeknek. Pintér Sándor belügyminiszter úr állami kitüntetéseket adott át a Balaton-felvidék több közéleti személyiségének március 14-én, a minisztériumban rendezett ünnepségen.

Bővebben...
 

Szabadtéri tüzesetek megelőzése

A szabadtéri tüzek megelőzésével, a szabadban történő tűzgyújtással kapcsolatos tudnivalók. Az elmúlt napok csapadékmentes és enyhe időjárása miatt egyre többen kezdenek neki kerti munkáknak,

Bővebben...
 

XIX. jótékonysági nőnapi bál

Az alsóörsi Vöröskereszt helyi szervezete immár 19 éve nagy sikerrel rendezi meg nőnapi jótékonysági estjét. Az elmúlt majdnem húsz év alatt a rendezvényen a helyi hölgyek köszöntése mellett a beteg, rászorulók megsegítése a cél.

Bővebben...
 

Balkom tájékoztató 201902

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a Balatonalmádi Hulladékgazdálkodási Kft. által üzemeltetett hulladékátvétel 2019. február 28-val megszűnt!

Bővebben...
 

Három nap március idusáról

Ebben a szeszélyes, szeles márciusban két ünneplés is jutott Alsóörsnek. A Veszprém Megyei Önkormányzat is itt tartotta megemlékezését, valamint a hagyományos, Alsóörs Község Önkormányzata által rendezett ünnepség.

Bővebben...
 

Takarítónői állás hirdetés

Az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont takarítónői állás pályázatot hirdet, 1 fő főállású munkakörbe.
Pályázati határidő: 2019.04.15

Bővebben...
 

Benedek Szabolcs a világ tetején

Benedek Szabolcs megvalósítva két évtizedes álmát, egy hónapig Nepálban, az Annapurna körül túrázott lányával, Zorkával.

Bővebben...
 

Szőlész-Borász találkozó Fábián József emlékére

Fábián József -a későbbi tudós, református lelkész- Alsóörs szülötte, az anyakönyvi bejegyzések szerint 1761. február 20-án keresztelték, s mivel akkoriban a születés napját még nem volt szokás feljegyezni, így a fenti dátumból kell kiindulni.

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Harley-Davidson

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik