• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Pályázati felhívás - Önkormányzati ingatlan értékesítésére

Alsóörs Község Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé - az 568/4 helyrajzi számú (volt TEMÜSZ. iroda, Ady Endre u.9.) önkormányzati ingatlan értékesítésére

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2018. június 26. (kedd) 12:00 óra

Bővebben...
 

Zenés ifjúsági szentmise a katolikus templomban

A jó mindig győz - június 9-én, vasárnap este zenés ifjúsági szentmisére hívta és várta az érdeklődőket a Boldog Gizella Királyné Plébánia Templomba az alsóörsi gyülekezet. Az áhítat során szolgálatot teljesítettek az „Itt vagyok, végre” Zenei Társaság tagjai.

Bővebben...
 

Véget ért a XIX. Harley-Davidson Open Road Fest

Utószó a Harley – Davidson fesztiválhozSokan és sokszor megírták már, hogy az alsóörsi nyár legismertebb és legnagyobb szabású rendezvénye, a Harley - Davidson Open Road Fest sikerre van ítélve. Nem volt ez másként az idén sem.

Bővebben...
 

Nemzeti Regatta Vitorlásfesztivál 2018.

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) és szervezőtársai újra várják a települési csapatokat, ill. az érdeklődőket Nemzeti Regatta-Magyarország Településeinek Vitorlásfesztiválján Sófokra, a Balaton nyári fővárosába. 

Időpont: 2018. június 9-10. (szombat-vasárnap)
Helyszín: Siófok, Balatoni Hajózási Zrt.

Bővebben...
 

Harley-Davidson Open Road Fest 2018. -beharangozó

Harley-Davidson Open Road Fest 2018. Benzingőzzel keveredő szimfonikus metál, kemény motorosok és húrszaggató dallamok találkozása; mindez Alsóörsön, a 19. Open Road Festen.

Időpont: 2018. június 6-10. (szerda-vasárnap) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

II. helyezés a kihívás napján

Újabb alsóörsi siker: II. helyezés a kihívás napján. A tavalyi győzelem után ebben az évben is remekül szerepelt Alsóörs a kihívás napján. A hagyományosan május utolsó szerdáján (ezúttal 30-án) megrendezésre került megmérettetésen kategóriájában a dobogó második fokára állhatott.

Bővebben...
 

Alsóörsi Színes Csokor - Falunk Napja 2018.

Szeretettel hívjuk és várjuk programfolyamunkra, az Alsóörsi Színes Csokor - Falunk Napja programjainkra, sztárvendég: Janicsák Veca!

Időpont: 2018. június 2. (szombat) 13.00 órától
Helyszínek: Sportcsarnok melletti terület

Bővebben...
 

Kovács Endre fotóművész kiállításának margójára

A műtárgyfotózástól a Galaxy Naplóig. Élénk érdeklődés mellett nyílt meg június 8-án a Török-Ház idei első kiállítása. 

Bővebben...
 

Gyermeknap -beszámoló

Gyermeknapon a Merse parkbanMiként az már jónéhány alkalommal bizonyságot nyert, jobb helyszínt el sem lehet képzelni a községben zajló változatos rendezvényekhez, mint a rövid idő alatt népszerűvé vált Merse. 

Bővebben...
 

Újabb szál került Alsóörs színes csokrába

Nyolc éve született meg az ötlet: szervezzünk falunapot! Közösségeinket erősítendő, saját örömünkre. Albrecht Sándor helytörténész – író az illő elnevezést is megtalálta hozzá: Alsóörsi Színes Csokor- Falunk Napja néven lett népszerű rövid idő alatt a községben a nyáridő nyitánya.

Bővebben...
 

Ifjúsági szentmise

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt zenés, ifjúsági szentmisére, a misét követően a szervezők szeretetvendégséggel várnak mindenkit!

Időpont: 2018. június 9. (szombat) 19.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Római Katolikus Templom

 

 

Alsóörsi kilátók - ANYPE előadás

Ahogy a tervező látja, avagy kilátás a kilátóból. Május 28-án „Jeles hegyek, hegyes jelek” címmel rendhagyó előadás színhelye volt az Eötvös Károly Művelődési Ház. Az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület meghívására Magyar János építészmérnök, kilátótervező járt nálunk.

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 26

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card