• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Szőlész-borász találkozó 2022.

Tisztelettel meghívjuk Önt Fábián József emlékére rendezett szőlész-borász találkozóra!

Időpont: 2022. február 19. (szombat), 14.00 óra
Helyszín: Az Önkormányzat előtti díszudvar

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 25. - CSOKONAI UTCA

Csokonai utca. Az is bolond, aki poétává lesz Magyarországon, kanyarította a Méla Tempefői című szatírikus színdarabja alcíméül alig húsz évesen, a debreceni kollégium diákjaként. Rövidre szabott élete ezt látszik igazolni. 

Bővebben...
 

420-as Világbajnokság Alsóörsön

Sikeres pályázata révén, a Balatoni Yacht Club, a Magyar 420 Osztályszövetséggel közösen rendezheti a 420-as kétszemélyes hajóosztály idei világbajnokságát a 750 éves Alsóörsön.

Időpont: 2022. augusztus 5-13.
Helyszín: Alsóörs

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 24. – BALATON UTCA, BALATONI ÚT

A római korban Lacus Pelsonak nevezték, német nyelvterületen Plattenseenek hívják. Mi magyarok tengerünkként tekintünk Kelet - Európa legnagyobb tavára, a Balatonra, melynek nevét községünkben két közterület is viseli.

Bővebben...
 

Áldozat Segítő Központ Veszprémben is

Bűncselekmény áldozata lett? Segítségre van szüksége? Forduljon bizalommal az ország minden pontján elérhető Áldozatsegítő Szolgálatokhoz!

Bővebben...
 

Értesítés Kt-ülésről 2022.01.20.

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2022. január 20. (csütörtök) 16:30 óra

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 22 - KODÁLY ZOLTÁN UTCA

Kodály Zoltán utca. Háromszor kapott Kossuth-díjat, megkoronázva azokat a Kossuth-nagydíjjal. Magáénak mondhatta a kiváló művész címet, a Corvin - koszorút és még hosszasan lehetne folytatni elismeréseinek sorát.

Bővebben...
 

Értesítés Kt-ülésről 20220210

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2022. február 10. (csütörtök) 16:30 óra

 

Bővebben...
 

A szálláshely-szolgáltatási és üzemeltetés feltételeiről

TÁJÉKOZTATÁS. A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.(X.20.) Korm. rendelet

 

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 23. - KISFALUDY SÁNDOR UTCA

A Himfy szerelmeinek írója, Kisfaludy Sándor a kalandos életű költő, színházálmodó 250 évvel ezelőtt született Sümegen, s ott is halt meg 72 évvel később. 

Bővebben...
 

Endrődi Sándor 172. születésnapján

Endrődi születésnapján. Az iskola névadójának születésnapjáról minden évben megemlékeznek az iskola tanulói és nevelői. Emlékét egy tábla őrzi a legrégebbi iskolaépület falán.

Bővebben...
 

Falukarácsony 2021.

FALUKARÁCSONY 2021.12.21. Ebben a vírus vezérelte világunkban a tavalyi év kihagyása után idén ismét adventi, karácsonyváró összejövetelre invitálták a falu lakosságát a faluközpontba.

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 23

Praktikumtár

Családbarát Munkahely

Magyar falu Program

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Támogatások