• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Elhunyt Horváth Lajos festőművész

Alsóörs Község Önkormányzata fájó szívvel búcsúzik Horváth Lajos festőművésztől, aki 17 éven keresztül szívvel lélekkel irányította az Alsóörsi Festőörs képzőművészeti tevékenységét.

Bővebben...
 

Kőfaragó alkotótábor 2019.

Nyílt titok- kőfaragó alkotótábor Alsóörsön.Július második hete gazdag programot kínált az érdeklődőknek: a sörfesztivál esemény-folyama mellett, annak közvetlen szomszédságában kőfaragók dolgoztak a Sirály parkban.

Bővebben...
 

Könyvbemutató Alsóörsön

A művelődési ház színháztermében a szervezők megadták a módját, hogy bemutassák Novák Edit és Somorjai Horváth Piroska "Arcélek a víztükörben" illusztris kötetét, amely Endrődi Sándor és Mihálkovics Tivadar emlékére íródott.

Bővebben...
 

Testközelből az Everness Fesztiválról

Napjaink Alsóörse amellett, hogy őrzi hagyományait, vérbeli 21. századi település. Ennek szellemében ad otthont a különféle fesztiváloknak, köztük a június 19 – 24 között az Everness Fesztiválnak

Bővebben...
 

Fotókiállítás a Török Házban

Táncversenytől a guineai halászlányig – július 6-án új kiállítás nyílt Alsóörs legszebb kiállítóhelyén, a hajdani kisnemesi udvarházban. A szép számban megjelent érdeklődőnek ezúttal a Magyar Fotóművészek Szövetsége Senior Alkotó Csoportja mutatkozott be a maga speciális módján.

Bővebben...
 

Huszadszor is siker az irodalmi bableves muri

Jubileumához érkezett a legendás alsóörsi Jókai – Endrődi - Mihálkovics irodalmi bableves muri. A rendezvény iránti érdeklődés az elmúlt két évtized alatt cseppet sem csökkent.

Bővebben...
 

Az első balatoni country találkozóról

Alsóörs kultúrháza adott otthont a legújabb nyári fesztiválnak: a countryzene és tánc kedvelők első Alsóörsön megendezett randevújának. A szervezők a rendezvényből hagyományt kívánnak teremteni.

Bővebben...
 

A zene szentélye

Hangversenyek a református templomban. 2019. évi komolyzenei hangversenysorozatátA zene szentélye címmel hirdette meg Alsóörs. A legkiválóbb zeneszerzők műveinek megismerését és a legnevesebb előadóművészek találkozását teszi lehetővé már hosszú évek óta ez a kivételes akusztikájú szakrális helyszín.

Bővebben...
 

3. Csipketábor Alsóörsön

A csipkerózsától a boldogság kékmadaráig 2019. június 23 – 27 között harmadízben rendezte meg nyári táborát az Alsóörsi Csipkeműhely. 

Bővebben...
 

Borbás László emlékére

Július 3-án lett volna 90. éves Borbás László, aki már tizenkét éve nincs közöttünk. Ebből az alkalomból gyűltek össze sírjánál emlékét megidézni volt munkatársak, barátok, ismerősök s fia, Levente.

Bővebben...
 

ASE bankett

Szép volt fiúk! Éves munkájáról adott számot június 21-én az Alsóörsi Sportegyesület. Az eredmények beszélnek önmagukért.

Bővebben...
 

Arcélek a víztükörben - könyvbemutató

 Alsóörs Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját Novák Edit - Somorjai Horváth Piroska: ARCÉLEK A VÍZTÜKÖRBEN Endrődi Sándor és dr. Mihálkovics Tivadar emlékére című könyvének bemutatójára

Időpont: 2019. június 28. (péntek) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 


Oldal: 10 - Összesen: 17

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card