• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Jubileumi térségi találkozó

A Kelet-Balatoni Térség Önkormányzati Társulása és a Zoboralji Régió (felvidéki, Nyitra környéki) önkormányzati vezetői (polgármesterek, jegyzők, korábbi elnökök) jubileumi ülést és találkozót tartottak Tapolcán, a 25 éves évforduló kapcsán. 

Bővebben...
 

Mendelssohn Kamarazenekar koncertjéről

"Tavaszi hangok" - a Mendelssohn Kamarazenekar koncertjéről Hagyományteremtő szándékkal lépett az alsóörsi művelődési ház színpadának világot jelentő deszkáira május 5-én este a Kováts Péter hegedűművész vezette Mendelssohn Kamarazenekar. 

Bővebben...
 

Szülők napja 2018 -beszámoló

Köszönet, nemcsak az édesanyáknak -az Endrődi iskola szülők napi ünnepségéről. Szülőnek lenni az élet legnagyobb értéke – mondta Mészáros Károly igazgató azon az ünnepségen,

Bővebben...
 

Szabadtéri tüzek megelőzése

A szabadtéri tüzek megelőzésével, a szabadban történő tűzgyújtással kapcsolatos tudnivalók. 
A korábbi évek tapasztalatai alapján, az időjárás melegedésével várható, hogy megnő a szabadtéri tüzek keletkezésének kockázata! 

Bővebben...
 

Mendelssohn Kamarazenekar tavaszi koncertje

Az Alsóörsön is jól ismert és közkedvelt, Mendelssohn Kamarazenekar "Tavaszi Hangok" koncertje a Művelődési házban. Mindenkit szeretettel várunk!

Időpont: 2018. május 5. (szombat), 19.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Alsóörs – Soling Európa-bajnokság

Soling Európa-bajnokság – 2018. Nyolc ország 22 csapata, köztük 3 magyar egység indul a május 1-5. között Alsóörsön megrendezésre kerülő Soling Európa-bajnokságon, amire nézőként sok szeretettel várnak mindenkit!

Időpont: 2018. május 01-05. (kedd-szombat)
Helyszín: Alsóörs Marina (Alsóörs, Vasút u.7.)

Bővebben...
 

Egészségnap Alsóörsön 2018.

A Vöröskereszt Alsóörsi Szervezete szeretettel várja az egészségükre figyelő érdeklődőket előadásokkal, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással egybekötött egészség napjára!

Időpont: 2018. április 27. (péntek) 10.00 - 12.00 óráig
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Soling Európa-bajnokság beszámoló

Hármas hazai siker a Soling Európa-bajnokságon. Az alsóörsi Majoross Bea bronzérmet nyert! 2018. május elseje emlékezetes dátum Alsóörs életében: ekkor kezdődött községükben a vitorlázó Európa-bajnokság a Soling kategóriában.

Bővebben...
 

Külterületi zöldhulladék gyűjtés

Tisztelt Külterületi Ingatlantulajdonos! A BALKOM Kommunális Szolgáltató Kft. Alsóörs külterületén, a SZŐLŐHEGYEN ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉST szervez!

Időpontok: 2018. május 5-6. (szombat-vasárnap)
Helyszín: Alsóörs, Szőlőhegy

Bővebben...
 

Egészségnap 2018 - beszámoló

A Vöröskereszt Alsóörsi Szervezete szeretettel várta az egészségükre figyelő érdeklődőket előadásokkal, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással egybekötött egészség napjára!

Bővebben...
 

Könyvbemutató - A Balaton szerelmese...

Könyvbemutató- tisztelgés Iklódy-Szabó János emléke előtt

Halálának 75. évfordulójára Alsóörs Község Önkormányzata könyvet jelentetett meg Iklódy-Szabó János életéről, munkásságáról. A könyv bemutatójára szervezett ünnepségre a család tagjai is szép számban érkeztek, Ausztráliából a lánya, unokái és leszármazottai, más családtagokkal.

Bővebben...
 

"Százévesen egészségesen..." -előadás

Soós Attila előadása: "Százévesen egészségesen, avagy mit tanulhatunk a "kék zónák" lakóitól?" címmel, az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület szervezésében

Időpont: 2018. április 23. (hétfő) 16.00 óra 
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 


Oldal: 10 - Összesen: 26

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card